Time Auti werkt samen

Time Auti werkt vaak samen. Dat doen we met alle soorten hulpverleners en behandelaars. In situaties waar onze expertise nodig is, staan we klaar om met elkaar goed af te stemmen en te werken aan de belangen van de cliënten. 

 

Enkele partners waar Time Auti vaak mee samen werkt zijn partners binnen de CKZ (Coöperatie Kleinschalige Zorg in Zeeland), zoals RiCareMe in Oost-Souburg, Mindzorg in Goes. Daarnaast werkt Time Auti intensief samen met Coaching praktijk Sanne in Middelburg en Coaching praktijk L'Euq in Goes. 

 

Geregeld werkt Time Auti samen met Mentaal Beter, Emergis, Agathos of andere organisaties. 

Graag stel ik u voor aan Sanne Saija. Zij was onder begeleiding van Time Auti en is uit een diep dal geklommen van schooluitval en depressie, naar een situatie waarin zij meerdere opleidingen (MBO en HBO) heeft afgerond en nu als gediplomeerd ervaringsdeskundige/ hulpverlener aan de slag kan en mag. Zij heeft autisme en is hoogsensitief en weet dus hoe dat is in situaties thuis, op school/werk en in de maatschappij. Ze werkt inmiddels binnen Time Auti en werkt met jongeren en jong-volwassenen die in soortgelijke situaties zitten als zij heeft doorgemaakt. Sanne kan deze jongeren stimuleren en motiveren de draad weer op te pakken en weer hoop te geven voor de toekomst. Sanne kun je dus tegen komen binnen Time Auti. Als je graag eens wilt kennismaken, dan hoor ik het graag! Sanne heeft ook inmiddels haar eigen bedrijf (coachingpraktijksanne.nl)

Sinds februari 2022 is er een intensieve samenwerking met Monique van Manen van Coachingpraktijk L'Euq in Goes. We hebben samen het opleidingsprogramma AutiDOG geschreven. Dit programma is dan ook via Time Auti en L'Euq te volgen, Haar praktijk is ook aangesloten bij de CKZ. 

(www.leuqcoaching.com)

 

Rina Lekatompessy is eveneens expert op het gebied van autisme. Zij heeft weer andere krachten dan ik, waardoor ik geregeld ook nieuwe klanten naar haar doorverwijs. 

Rina werkt ook geregeld als onderaannemer voor Time Auti; in jeugdzaken en in complexe cassussen waar meerdere clienten in één gezin begeleidt moeten worden bijvoorbeeld. Ik ken Rina al meer dan 10 jaar, we hebben in diverse situaties samengewerkt, waardoor we goed weten wat we aan elkaar hebben. Rina is gedreven in het vinden van  oplossingen voor alles waar haar cliënten tegenaan lopen. Haar bedrijf heet RiCareMe (www.ricareme.nl) en is ook aangesloten bij de CKZ Coöperatie Kleinschalige Zorg Zeeland. (www.ricareme.nl)