Nieuws vanuit Time Auti en Stichting TeamDogs

Time Auti is verhuisd!

Sinds juli 2021 is Time Auti gevestigd in Vlissingen. Aan mijn woning zijn nu ook een kantoor en praktijkruimte beschikbaar, waar ik individuele en groeps-begeleidingen aan bied. 

 

Het nieuwe adres is: Energieweg 11, 4382WW Vlissingen.  

Nieuwe aanwinst

Eind augustus zal onze roedel worden uitgebreid met Standaard Australian Labradoodle June. We zijn gastgezin voor fokker New Life Doodles uit Oudelande.

June is afgelopen dagen helemaal goed door de medische keuring gekomen en heeft de gedragstest zeer goed doorstaan. Ze wordt getraind tot therapiehond en zal, buitenom haar zwangerschappen, heerlijk in en om de praktijk rond wandelen om geknuffeld te worden.  

Stichting TeamDogs

Stichting TeamDogs is ook mee verhuisd naar Vlissingen. Er is naast de praktijk een mooi trainingsveld voor de training van pups en autismebegeleidingshonden. Ook kunnen we daar heerlijk met de honden spelen en bezig zijn. 

 

Op 9 oktober 2021 is weer de jaarlijske examendag voor de koppels die examen doen voor fase 4 en vervolg. Vanuit Time Auti doet Mills mee aan dit examen; we wensen hem veel succes! Dit jaar is het examen in Voorschoten.